مرکز همایش های بین المللی برج میلاد
دوم اسفند ماه ۱۳۹۶
سومین جشنواره رستوران محبوب مردم

سومین جشنواره رستوران محبوب مردم

گروه بین الملل فرازمان (دبیرخانه دائمی ) ، سومین جشنواره رستوران محبوب را در تاریخ دوم اسفند ماه ۱۳۹۶ در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد برگزار نمود.

با توجه به رشد روز افزون صنعت رستوران در ایران،جشنواره رستوران محبوب با هدف ارتقای سطح دانش و مهارت فعالان این صنعت برای سومین سال پیاپی با حضور ۱۸۰۰ مدیر رستورانی برگزار گردید.

جشنواره راس ساعت ۱۵ و با دعوت مهمانان به سالن اصلی برج میلاد و پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، سرود ملی ایران و پخش تیزر تبلیغاتی جشنواره که با هدف معرفی مجموعه رستوران هایی که در نظرسنجی مردمی رستوران محبوب شرکت کرده بودند، آغاز شد.

جناب آقای مهندس علی رضایی مدیر مارکتینگ شرکت صنایع چاپ و بسته بندی مودت در خصوص اصول بسته بندی استاندارد با استفاده از بروز ترین تکنولوژی های روز دنیا صحت کردند و نحوه بسته بندی را تحت عنوان مهمترین رکن یک مجموعه رستورانی ذکر کردند.

جناب آقای نادر رفتاری مدیریت رستوران های زنجیره ای رفتاری که در سه دوره جشنواره رستوران محبوب مردم موفق به کسب تندیس زرین بوده اند. به عنوان مدیری با سابقه در حوزه مدیریت رستوران تجربیات خود را در خصوص نحوه برخورد با پرسنل و مشتری مداری و … با ما به اشتراک گذاشتند.

جناب آقای رستم شاه گشتاسبی مدیرعامل شرکت یاس ارغوانی و شرکت به پرداخت ملت  در خصوص خدمات ویژه بانک ملت ، فروش اینترنتی و کیوسک های فودکورتی توضیحاتی را ارائه کردند. 

با توجه به رشد تکنولوژی در صنعت رستوران و چالش‌ها و فرصت‌هایی که این رشد، پیش روی صنعت قرار داده است، جناب آقای مهندس همایون زارعی مدیرعامل شرکت نرم افزار رستوران سپیدز، نکاتی در زمینه تحولاتی که صنعت رستوران در طی 20 سال اخیر داشته است مطرح کردند؛

به عقیده ایشان “الزامات و نیازهای تکنولوژیک زیادی نمود پیدا کرده است و از سوی دیگر در دهه گذشته رقابت حاکم بر صنعت آن‌چنان فزاینده بوده که همگی این موارد رسیدگی و مدیریت دقیق در کسب‌وکار را الزامی داشته است و مأموریت و رسالت سپیدز نیز در همین راستا و در جهت پاسخ‌گویی به نیازها و الزامات نوظهور تکنولوژیک در صنعت، جهت مدیریت مؤثر کسب‌وکار رستورانی می‌باشد”. در ادامه ایشان جدیدترین دستاوردها و نوآوری‌های نرم‌افزاری شرکت سپیدز شامل نرم‌افزار تحت وب جدید سپیدز که علاوه بر بسیاری از قابلیت‌های جدید دارای محیطی جذاب و کاربری آسان است را به حضار جشنواره معرفی کرد.

جناب آقای شهرام فخار  کار آفرین نمونه و بنیانگذار رستوران های زنجیره ای پدر خوب ، شلتوک ، آلپاچینو و  … چند دقیقه ای در خصوص مشکلات پیش روی مدیران این صنعت صحبت کردند. 

با توجه به مطالبی که پیش از این در مورد رقابت حاکم بر صنعت ذکر شد، بدیهی است که فعالیت در این صنعت بدون توجه به اصول مدیریتی موردنیاز منطقی نبوده و فعالان صنعت باید خود را به ابزارهای مدیریتی مجهز نمایند، لذا بخشی از برنامه به ارائه نکاتی مدیریتی توسط کارشناس  این حوزه جناب آقای نیما کیمیایی مدرس دوره های MBA و DBA اختصاص داده شد.

ایشان با اشاره به سرفصل‌های کلی از قبیل برخورداری از چشم‌اندازی مشترک در کسب‌وکار، استراتژی مشخص، مهارت و ساختار مناسب که نیازمند بررسی و توجه دقیق توسط فعالان صنعت می‌باشد، نکاتی را توصیه کردند.

جناب آقای شهرام شجاعی سرآشپز محبوب برنامه های تلویزیونی ببین و بپز شبکه نسیم و مدرس دوره های آشپزی و رستوران داری، مجری اصلی جشنواره بودند که در ابتدای مراسم ضمن خوشامدگویی به حضار، نکاتی تخصصی را راجع به مدیریت رستوران داری عنوان کردند و طبق کنداکتور برنامه از سخنرانان دعوت کردند تا در جایگاه خود حضور یابند.

جناب آقای حمید آقا سامان اولین مدیر هنرستان هتل داری و آشپزی ، مدیر آموزش اتحادیه هتل داران و مدرس دانشگاه و همچنین از داوران نوشیدنی در برنامه دستپخت و … هستند. در خصوص دغدغه رستوران ها ، هتل ها  و چالش های پیش روی این صنعت نکاتی را متذکر شدند.

سپس جناب آقای صحت محمودی مدیر عامل مجموعه بازرگانی صحت محمودی در خصوص حوزه کاری خود در راستای خدمت رسانی ویژه به رستوران ها نکاتی را بر شمردند.

در میان بخش‌های متنوع  جشنواره، مجری برنامه زمانی برای استراحت میهمانان و پذیرایی از آنان و همچنین بازدید از نمایشگاه جانبی جشنواره اعلام شد که در این فاصله شرکت های حاضر در نمایشگاه محصولات و گیفت های خود را به مهمانان تقدیم کردند که از جمله به سرو قهوه ، شکلات ، شیرینی و غذاهای گرم می توان اشاره کرد. 

امروزه با توجه به اهمیت کارآفرینی در صنایع مختلف و به‌طور خاص در صنعت رستوران، نیاز به آموزش اصول و قواعد کارآفرینی و پیامدهای آن بیش از هر زمانی احساس می‌شود که در این راستا از جناب آقای دکتر زالی ریاست دانشکده کار آفرینی دانشگاه تهران دعوت به عمل آمد تا مباحثی در این خصوص برای حضار ارائه نماید.

ایشان علاوه بر اشاره بر کلیات کارآفرینی و ماهیت و ویژگی‌های خاص آن، کارآفرینی در صنعت رستوران را مورد بررسی قرار دادند که ماحصل آن، مجموعه‌ای از نکات آموزنده و کاربردی برای حضار بود.

جناب آقای حمید سپیدنام که ایشان را تحت عنوان مستر تیستر می شناسیم به عنوان کارشناس تجارت الکترونیک، مطالبی ارائه کردند؛ ایشان با بیان برخی از تجربیات و تاریخچه کاری خود در این صنعت، نکات مهمی که عدم رعایت آن در میان مجموعه‌های رستورانی پرتکرار بوده است را مطرح کردند و به اهمیت برخورداری از سبک و داستان خاص برای هر رستوران تأکید کردند و همچنین اشاره‌ای به فرصت‌های موجود در فضای دیجیتال و اهمیت استفاده از آن برای رستوران‌ها داشتند.

  • پس از سخنرانی ها، و در انتهای برنامه افتخار حضور سرکار خانم ژیلا صادقی را داشتیم که ضمن تجلیل از جناب آقای امیرحسین امینی برگزار کننده جشنواره رستوران محبوب و تیم اجرائی دبیرخانه، از حامیان دعوت کردند تا به رسم یاد بود تابلو فرش تهیه شده را از دبیربرگزاری مراسم دریافت نمایند.

و در پایان نوبت به معرفی رستوران های محبوب مردم رسید.

ده رستوران اول کشوری علاوه بر دریافت تندیس ویژه جشنواره مدال زرین جشنواره رستوران محبوب را دریافت نمودند.

و ما بقی رستوران های منتخب مردم به ترتیب آراء برای دریافت تندیس خود که در سه رنج تندیس زرین، نقره و برنز به روی سن دعوت شدند.

در پایان عکس دسته جمعی به یادگار از سومین دوره جشنواره رستوران محبوب که نمادی از یکپارچگی و صمیمیت فعالان این صنعت بود ثبت شد و تمامی میهمانان جهت صرف شام به سالن پذیرایی راهنمایی شدند.